Schietpartij Groningen

16 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Drie mensen gewond met.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem.

. Dat meldt de politie op. Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt. 18 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

Schietpartij in centrum Groningen. Dat bevestigt de politie op Twitter. Een motief voor de schietpartij is nog niet bekend.

Het heftige voorval gebeurde. 18 hours agoSchietpartij Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

Volgens de politie is er. 10 hours ago10 juli 2022 GRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdagavond werd neergeschoten in het centrum van Groningen. 9 juli 2022 2016 uur.

Eén van hen overleed een. De schutter is voortvluchtig meldt de politie. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.

1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Politie Groningen POL_Groningen Er zijn in totaal drie personen gewond geraakt bij dit incident. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.

11 hours ago10-07-2022 1542 Shutterstock. Schietpartij in Populierenlaan in Groningen. Hier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond.

Deel dit artikel. Twee van hen zijn naar het. Dat meldt de politie.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond twee mensen gewond geraakt. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag.

Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. 8 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life.

19 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Schietpartij in centrum Groningen. 13 hours agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. Een getuige filmde het incident.

13 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Gepubliceerd op 10 juli 2022 1031. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

De schutter is aangehouden. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. 16 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen.

De schutter is aangehouden. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. 16 hours agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

Slachtoffer gewond politie zoekt man met opgeschoren haar 13 oktober 2021 1741 Groningen.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel